Review

Reactie plaatsen

Reacties

Monique
10 dagen geleden

Lieve Suzanne, je kan toveren. Ik voelde de pijn vertrekken. Tnx 🙏💜🍀

Annelies
3 maanden geleden

Al enige tijd last van hamstring door het opbouwen van hardlopen. Vandaag voor het eerst in lange tijd weer kunnen lopen zonder last te hebben van de hamstring. Bedankt Suzanne!

Shanna Te Vrede
7 maanden geleden

Suzanne heeft ons vakantie compleet gemaakt. Heel dankbaar dat zij naar het huisje kon komen en met veel zorg mijn schouders, nek en rug heeft behandeld.
Je merkt gelijk dat Suzanne verstand heeft van wat ze doet.

Een echte aanrader!

Resie
7 maanden geleden

Lieve Susanne dank je wel dat je 2x naar ons huisje in het Vennenbos bent gekomen. Ik ga niet zeggen dat ik de massage heel lekker vond. Maar het was ook hard nodig bij mij. Jij wist mijn rug goed los te maken. Heel veel succes met je bedrijfje! Groetjes Resie

Loeki
7 maanden geleden

Suzanne zorgt voor een ontspannen sfeer. Ik heb nog nooit eerder zo een massage ervaren. Ze voelt je lichaam en past telkens haar techniek aan om tot de kern te komen. Zeker een aanrader!

Adriënne Schellens
10 maanden geleden

Suzanne neemt de tijd voor je en geeft een geweldige massage, het heeft mij erg goed geholpen en ga met regelmaat terug. Echt een aanbeveling.

Anna
een jaar geleden

Ik kom maandelijks terug bij Suzanne. En met succes. Tegen elk pijntje weet ze wel iets. Ik raad het dan ook iedereen aan!

M. Hermsen
een jaar geleden

Suzanne heeft mijn onderrug losgemaakt, pittig, maar 1 dag later voelt het zoveel beter. Dank je

Susanne Hendrikx
2 jaar geleden

Suzanne neemt je serieus en weet precies wat ze doet. Nog nooit zo'n goede massage gehad!

Frans Jan Jetten
2 jaar geleden

Suzanne heeft mij gemasseerd ivm heup- en bovenbeen klachten. Ze luistert goed naar de klachten en voelt ook goed aan waar de problemen zitten. Het resultaat was erg goed, ik had niet zo'n grote verbetering verwacht na 1 behandeling.

Rating: 5 sterren
2 stemmen