Over mij

Hee,

Ik ben Suzanne Meulenbroeks. Geboren in juni 1990 en ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Hapert. Ik heb twee prachtige kinderen, Guusje en Tijs die bij mij op nummer 1 staan. 

 

Na de geboorte van Tijs ben ik een cursus sportmassage gaan doen. Dat was een kadootje aan mezelf omdat ik het lijf zo fascinerend vind. En dat was een schot in de roos! Nadat ik de sportmassage had afgerond wilde ik meer weten. Ik ben toen gestart met de opleiding sporttherapie. En dat was een fantastische uitbreiding voor mijn kennis en kunde. 

 

Pijn en blessures vind ik interessant. Evenals de verschillende methoden voor preventie en herstel. Hierdoor ben ik bekend met verschillende methodieken die ik doelgericht toepas om jou weer op weg te helpen. 

 

Zelf sport ik ook graag. Fitness, bodypump, steps, pilates en hardlopen. Ik wissel graag af. Op woensdagavond geef ik pilatestraining bij fitcenter Bladel. Maar ik ben ook echt fan van een avondje niet doen en een leuke film kijken.  Daar kan ik ook lekker van genieten